Jag är så jäkla trött på er!




Jag är så jäkla trött på alla er idioter som säger: "Ring om det är nåt. Jag ställer upp i alla väder, det vet du". Det är ju inte sant. Få av mina vänner ställer upp i alla väder. Vadå? Om jag ringer klockan sex en fredagkväll när ni precis ska sätta er och äta med familjen och se på tv... Kommer ni då om jag behöver er? Skulle inte tro det. Hur skulle ni (ni som i våra läsare) göra om en vän verkligen behövde er? Vart går gränsen?

Kommentarer
Postat av: Jag

Jag kan rakt av säga att jag dyker upp... Mina vänner har ställt upp för mig i ur o skur de sista åren... Jag harkunnat ringa när helst på dygnet...Så de minsta jag kan göra är ju att ställa upp för dem... :-)

2009-01-20 @ 07:37:29
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja,en riktig vän är en vän som ställer upp. En gång hade jag och min sambo planerat en helt otrolig middag bara vi två o planerat o längtat så länge. Min vän hade tråkigt,och för mig var det en självklarhet att bjuda med henne. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för de jag älkar-när som helst på dygnet..

2009-01-21 @ 16:05:38
URL: http://heartroll.blogg.se/
Postat av: bra!

Fina tankar!!



pappamedbarn.blogg.se

2009-01-21 @ 20:18:14
Postat av: Elvali & Lisa

Vilken tur jag!

Det är sådana vänner man vill ha Anna!



Värda att fundera över, om man verkligen säger det man menar?! pappa med barn

2009-01-21 @ 22:46:03
URL: http://relationsbloggarna.blogg.se/
Postat av: Ellas Inspiration

Trist om du har vänner som inte finns där för dig. En riktig vän finns alltid tillhands oavsett om det är TV-kväll eller annat på schemat!!!

Ha en fortsatt härlig helg!



Kram Karin

2009-01-24 @ 11:14:04
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Carita

Jag brukar ställa upp för vänner när de behöver mig. När de är ledsna, när de behöver hjälp med bil eller en shoppingvän.. Det mesta.

Gillar inte alls när vänner mår dåligt, det är nog bland det jobbigaste jag vet. Och jag vet ju själv att jag skulle vilja ha nån att vända mig till om det skulle krisa.



2010-08-09 @ 16:26:40
URL: http://www.welcometillminblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0