Vi har stenkoll!



Spegel, spegel på väggen där...

Har ni stött på en människa med absolut noll självinsikt.? I bland blir det så komiskt att man skäms på personens bekostnad. Än värre är det när personen själv framställer sig som en person med ypperlig självkännedom. Det tragiska i det hela är ju att personen inte har den blekaste aning om att insikten inte finns!  Vi anser oss nog vara ganska bra på att ha koll på både oss själva och andra. Och därför behöver ingen någonsin skämmas på vår bekostnad! Eller? Är det i själva verket så att vi tillhör den första kategorin? Hmm... tål att tänka på. Hur är det med er då? Har ni god självinsikt?


Kommentarer
Postat av: Karin

äh det är väl ett rätt lugnt jobb om man jämför med andra:D ha en fin kväll!!

2009-01-19 @ 19:35:53
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Jag

Tack för de... De är inte lätt att bara vara lycklig... =-S...Konstigt eller hur...? Men jag tror att en väg är att vara nöjd, glad o älska sig själv... Ha människor omkring sig som inser sina fel o brister... O att de erkänner dem... O framför allt att de vill en väl...



Inget är svart o vitt... Livet är en salig blandning av färger... O de är en bra inskikt... De har tagit mig ett tag att lära mig de...Tur att deinte är försent...Eller hur??

2009-01-19 @ 21:10:59
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: Björn

hejsan vänner!!!

tack för kommentaren!! det är nog som ni skrev att det faktist finns ett intresse!!! märkligt när man skriver för sin EGEN del, att andra uppskattar det!!!

Tack för inläggen!! det ör ju faktist 2a gången!!!

2009-01-19 @ 21:17:58
URL: http://singelpappa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0